maj 2016

 

Skrattmås med sitt chokladbruna huvud letar för på grund vatten.

Skrattmåsen är en oskygg måsfågel som häckar allmänt kolonivis i sjöar och kärr även i anslutning till kustnära vatten.

Vingspann 86-99 centimeter.

Könen lika varandra, övervägande flyttfågel åter i slutet av mars. Det latinska namnet Chroicocephalus ridibundus.

© © Allt material på denna hemsida är skyddat enligt lagen om upphovsrätt  © ©

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s