Skrattmås 5 april 2014

139

Skrattmås med sitt så här års chokladbruna huvud, engelska namn Black-headed Gull, latinska namn Chroicocephalus ridibundus. Längd 35-39 cm. vingbredd 86-99 cm. Häckar allmänt kolonivis i sjöar med vida vassruggar, även i anslutning till kustnära vatten.

140

En stilstudie på ett sätt att hitta föda, strandnära vid Angarnsjöängen.

125

121

126

128

127

© © © — Allt material på denna hemsida är skyddat enligt lagen om upphovsrätt — © © ©

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s