Vallentuna 20 december 2013

7278

4 dagar kvar till julafton 4-6 plusgrader, det blir ingen vit jul i år. En tur bort mot Ormsta för att eventuellt hitta den rapporterade Nötkråkan. Vet nu var den brukar vara synlig, idag fanns den inte på plats. Blir nya försök framöver, en bild skulle sitta fint. Nu blev det en annan upplevelse, i onsdags fick jag hörapparater vilken skillnad nu hör jag fågelkvitter som det var längesedan jag kunde urskilja.

7280

Nu gäller det för mig att kunna höra varifrån ljudet kommer, lite svårt att lokalisera och bedöma hur långt bort som det kommer. Säkert bara att träna hjärnan på den nya omställningen.

7270

Än så länge mest en positiv upplevelse, svårt blir det typ på ICA/Coop och andra ställen där det är en massa ljud som förstärks, troligtvis även det en fråga om inlärning. Hustrun är i alla fall glad och lycklig över min ”nya hörsel ” ljudet på TV-n kan nu hållas på en för henne behagligare nivå, samt att jag hör bättre vad hon säger blir inte så många va sa du.

7267

Domherrarna verkar komma fram trots barmark och för årstiden milda klimatet, kanske känner den att det för oss är julfågeln nummer ett.

7276

© © — Allt material på denna hemsida är skyddat enligt lagen om upphovsrätt —  © ©

En kommentar på “Vallentuna 20 december 2013

  1. Kajsa skriver:

    Åh, vilka fina bilder! Domherren ser så go ut! Lycka till med hörselförstärkarna. Jag är snart där…:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s