Aspviken 19 juni

                                                Midsommarängen står redo för midsommar

Nu kan det bli midsommar, projektet ”klart till midsommar” är klart, det är en dynlåda, en öppningsbar, sittbar bänk för att kunna lägga undan bl a skor och annat som så lätt hamnar på verandagolvet.

                                  Dynlåda som också kommer att rymma annat.

 

 

 

    Sittbänken kommer väl till sin rätt och kommer att rymma lite av varje.

 

Igår kände vi den den första sommardagen, det blev både frukost och lunch i solen på verandan, temperaturen har varit skön framförallt i solen. Den nordliga vinden har gjort att vi har haft lä, vilket bidrar till den behagliga temperaturen. Men som det tydligen skall vara detta år så kom det en ordentlig regnskur vid 20-tiden. Enligt SMHI skall det bli en skaplig midsommarhelg, naturen är redo, här är det oerhört vackert med alla midsommarblommor som står i sin fulla prakt.

                                                         Det är nu en vacker tid..

Nästa projekt, rensa ur vedboden göra rent och försöka se till att täppa till så att det blir musfritt,  skall  göra om det till förråd med några hyllor för att få mer ordning på alla saker. Måste få ordning på återvinningssystemet, blir plastlådor som är lätta att ta med till återvinningstation.
Har idag hittat lite mask i lövkomposten, så imorgon skall jag försöka meta upp några abborrar, har mer eller mindre lovat rökt abborre till midsommarlunch då vi får stockholmsfrämmande.

3 kommentarer på “Aspviken 19 juni

 1. Lisa Lundvall skriver:

  Min händiga, underbara pappa! Vilken fin dynlåda du har skapat!!! Åh vad jag saknar dig… Och när jag berättade för Jack imorse att mormor skulle hämta sa han; ”Nä mormor, morfar!” Längtar så efter dig ska du veta 🙂

 2. Kajsa skriver:

  En mycket stilig förvaringslåda och bänk!! Ha det så bra i midsommar! Och nu kan vi glädjas åt en bra sista-match i EM. Sverige alltså. Kram

  • Roffe skriver:

   Detsamma till er, antar att det blir midsommarfirande i Vämlinge nu utan stora skymmande granar. Ha det så skönt och kramar till alla.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s